Mer om meG 

Yogainstruktør og eier av yogasenteret Ren Yoga i Hokksund, Mette Grøsland

Jeg er lidenskapelig opptatt av natur, friluftsliv og yoga.

 

Jeg har undervist i gruppetrening i mer enn 25 år og oppdaget yogaens verden i 2000. Det startet med Asthanga Yoga, deretter praktiserte jeg mange av de ulike grenene innen yogakonsepter.

 

Min første Yoga Alliance sertifisering tok jeg i 2010 hos Yandara Yoga Institute i Mexico. Så raskt jeg kom tilbake til Hokksund startet jeg opp med å undervise det jeg hadde lært der.

Deretter ble det flere sertifiseringer i Barneyoga, Ungdomsyoga, Barselyoga, Yin Yoga og i 2013 dro jeg til Costa Rica og tok Jivamukti Yoga sertifisering.

I tillegg har jeg studert yogafilosofi under Alexander Medin.

Jeg brenner etter mer kunnskap om sammenhengen mellom sinnet, kroppen, naturen og oss som levende vesener. 

Jeg holder fortiden på med Grunnfag Medisin som fullføres våren 2019. Tidligere har jeg fordypet meg i Anatomi og Fysiologi og bindevevet. Jeg har kursene Anatomy Trains in Structure and Function og Anatomy Trains Arches and Legs.

Mitt første møte med Jivamukti Yoga var på Oslo Yogafestival i 2009. Jeg var på en yoga workshop med Camilla Veen og ble helt bergtatt av hennes formidlingsevne og hvor fantastisk denne yogaformen var. Med alt en klasse inneholdt; chanting, yogafilosofi, meditasjon, de fysiske yogaøvelsene som var satt sammen på en komplett måte og bruken av musikk i timen.

Noen av mine lærere har vært, og er; Sharon Gannon, David Life, Yogeswari, Jules Feber, Rima Rabbath, Sarah Powers, Ulrica Nordberg, Craig Perkins, Shane-Chrisopher Perkins, m.fl.

 

Samtidig som jeg har holdt ukentlig kurs i yoga har jeg holdt flere yoga workshops rundt om i Norge. Jeg har holdt yogaklasser på Shape Up Weekend siden 2014 og festivaler som Vinjerock og Fjellfilmfestivalen.

 

I 2013, 2014 og 2015 drev Karine Falck-Haugen og jeg SkiYogaCamp. Som var en jentecamp med kombinasjonen topptur på ski og yoga på Sunnmøre.

 

Våren 2018 holdt Cecilie Skog, Tina Hafsaas og jeg Klatre- og yogatur i regi av Bergans Turglede til Kalymnos, Hellas.

 

Man skal følge drømmene sine, instinktene og intuisjonen sin. Derfor forlot jeg jobben som leder for SALTO treningssenter i sommer og vil jobbe mer med yoga og grafisk design, som er min bakgrunn, fra august 2018.

 

Jeg håper vi møtes på matta.

 

Ta gjerne kontakt!